LEIDING

SPRUITJES

Margaux Hebbrecht

Hallo iedereen, ik ben Margaux en ik ga me snel even voorstellen. Ik ben 21 jaar en ik woon in Horebeke. Ik zit in mijn 1e Master Criminologische wetenschappen aan de Universiteit van Gent. Naast studeren moet er ook voldoende ontspand worden natuurlijk! Daar is de JeHo ideaal voor! Ik kom er dan ook al 15 jaar met veel plezier naartoe. De activiteiten die ik het liefste doe zijn knutselen en waterspelletjes. Naast de JeHo speel ik graag piano, hou ik van fotograferen, shop ik graag en ga ik heel graag op reis. Mijn lievelingseten is hespenrolletjes met witloof in de kaassaus door oma Elise gemaakt. Dit jaar geef ik leiding aan de Spruitjes samen met Lily-Rose en Erica. Ik kijk alvast zeer hard uit naar mijn 7e JeHo-jaar als leidster!

Erica Van de Velde

Koekoek! Ik ben Erica, ik ben 18 en zit in mijn eerste jaar revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (kortweg kine) aan UGent. De jeho is de perfecte plaats voor ontspanning en je maakt hier vrienden voor het leven! Ik ben dan ook zeer trots dat ik deel uitmaakt van deze geweldige groep πŸ™‚ Ik kijk heel hard uit naar dit nieuwe jaar vol plezier! Tot op de volgende activiteit! ( ˘ ³˘)

Lily-Rose Duchateau

Hey allemaal! Ik ben Lily-Rose en dit jaar is mijn eerste jaar als leidster. Ik ben 16 jaar en ik studeer wetenschappen-wiskunde in de viso te Brakel. Ik woon in Schorisse en naast de JeHo hou ik me ook graag bezig met voetballen, muziek luisteren en mijn vrienden natuurlijk! De JeHo is als een tweede thuis voor me en heeft me volledig laten openbloeien. Ikzelf kijk er heel hard naar uit om leidster te kunnen zijn van de spruitjes en de JeHo leden de tijd van hun leven te kunnen geven met te gekke spelletjes!

PAGADDERS

Indra Van der Beken

Hallo iedereen! Ik ga mij even kort voorstellen. Ik ben Indra Van der Beken. Ik ben geboren op 13/11/2000 en woon in Horebeke. Ik ben afgestudeerd in de richting leefgroepenwerking. Momenteel werk ik als opvoedster. Ik ben graag bezig met kinderen. Naast de JeHo heb ik ook andere hobby's. Ik ben namelijk model, ook ga ik graag shoppen en ben ik graag bezig met armbanden maken. De activiteiten die ik het liefste doe zijn knutselen en spelletjes waar je je goed vuil mee kan maken. Ik kook heel graag en ben verzot op macaroni. Dit jaar geef ik leiding aan de pagadders samen met Elize en Timo. We gaan er weer een superleuk jaar van maken!

Timo Mestdagh

Koekoek, ik ga me kort even voorstellen voor bij wie β€˜Timo’ nog onbekend in de oren klinkt. Ik ben Timo Mestdagh, 19 jaar en woon al heel mijn leven in Horebeke. Verder zit ik in het tweede jaar Marketing in de HoGent. Naast JeHo zijn mijn hobby’s, voetbal, met mijn fiets rondtrekken en muziek luisteren, de trein- of busrit laat ik al wat vlugger passeren met een serie of film. Bos- en dorpsspelletjes behoren tot mijn favorieten en in de zomer staan waterspelen op nummer 1. Ik geef samen met Bernard en Hanne leiding aan de Maxi’s. Ik verheug me erop om er samen met jullie een spetterend jaar van te maken!!!

Elize Van Liefde

Hallo iedereen, ik ben Elize en dit is mijn eerste jaar als leidster in de JeHo. Ik ben 16 jaar en woon in Horebeke en Oudenaarde. Ik studeer wetenschappen-wiskunde in het Go-atheneum Oudenaarde. Ik heb 3 zussen en 1 broer tussen de 4 en 12 jaar. Ik vind het zeer tof om samen met kinderen te knutselen, spelletjes te spelen en te ravotten,… Ik heb 9 jaar geturnd maar nu ga ik vooral gaan lopen en fitnessen. Ik vind het altijd leuk om iets te doen met vrienden, maar een avondje Netflix kan ook eens ontspannend zijn. Ik vind het een zeer toffe uitdaging dat ik leidster mag zijn van de pagadders

LOETIES

Yoran De Vrieze

Hallo! Ik ben Yoran en ben 18 jaar en zal me dus even voorstellen. Ik zit in het 7de jaar industrieel onderhoud op het Atheneum van brakel. Dit is mijn 3de jaar als leiding en dit jaar zal ik dit geven aan de loeties samen met Kyara en Ibe. Naast de Jeho speel ik voetbal bij VV Horebeke bij de beloften, ben dan ook zeer geliefd voor voetbal. Voor de ontspanning na al dat sporten of ravotten met de leden ga ik wel eens een pintje drinken met mijn maten, bv in de arcadia ( soms wel mijne 2de thuisπŸ˜„). Ik hoop dat het een zeer mooi en prachtig jaar gaat zijn volle leute en amusement. Tot Ziensβ™‘

Kyara Vandercruyssen

Hallo allemaal, ik ben Kyara Vandercruyssen en ik ga mij even voorstellen zodat jullie iets meer over mij weten. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er super veel zin in! Ik zit zelf al 2 jaar in de Jeho en ik vind het fantastisch. Ik ben geboren op 29 december 2003, mijn hobby’s zijn dansen en de JeHo. Ik woon in Horebeke en ik ga naar mijn 4de middelbaar in de school Onze-lieve vrouw college in Zottegem. Mijn lievelingseten is Scampi’s met frietjes. Het leukste aan de JeHo vind ik dat we ons helemaal mogen uitleven en kei-leuke spelletjes kunnen spelen! En in de zomervakantie een super leuk kamp kunnen beleven! Mijn eerste jaar als leidster vind ik super spannend! Dit jaar geef ik samen met Gilian, Ibe en Eva leiding aan de loeties en ik heb er superveel zin in en dit jaar wordt top! Ziezo hopelijk weten jullie nu wat meer over mij, ik kan niet wachten om aan jullie leiding te geven!

Ibe Noterman

Hallo ik ben Ibe en ben 16 jaar oud, ik zit in Oudenaarde op school en volg daar verzorging. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met mijn vrienden en muziek luisteren. Zelf zit ik al 11 jaar in de jeho daarom word ik dit jaar met veel plezier leiding ik heb er super veel zin in. Ik heb hier vriendschappen opgebouwd zowel met leden als met de leiding en dat wil ik jullie ook geven. Ik ga dit jaar leiding geven aan de Loetie’s en zal er voor de volle 100% voor gaan!

MAXI'S

Gilian Joos

Hallo! Mijn naam is Gilian Joos en ik ben 23 jaar. Je vindt me hier terug omdat ik leider ben in de JeHo, meer nog samen met Hanne vormen we de hoofdleiding! Al sinds voor de fusie van HJV en Cornelisboys naar JeHo was ik erbij. Hetzij als kampbaby van de kookploeg bij de HJV, of als lid bij de Cornelisboys. In het begin van de JeHo was ik er nog bij als lid, maar erna werd ik leider, nu al mijn 8ste jaar en daar ben ik zeer trots op. Als ik niet in de JeHo ben, dan ben ik bij mijn vriendin Karen, aan het knutselen of op school/stage, ik studeer namelijk voor product ontwerper. Ah, en niet te vergeten, niksen is ook belangrijk, iets gaan drinken, een feestje meepikken, wandelen, fietsen, serietjes kijken, ook dat hoort bij mijn persoon 😊 Dit jaar zit in het leidingsteam van β€˜De Loeties’, samen met Ibe, Kyara en Eva. Tot zover mijn voorstelling. Vele groetjes van mezelf! XOXO

Eva Verscheure

Hey, hallo iedereen, mijn naam is Eva en ik ben 17 jaar. Dit is mijn 2de jaar als leidster. Daarvoor heb ik veel toffe jaren als lid beleefd in de JeHo en ook in de vroegere HJV. Mijn zus Emma is (hoofd)leidster van de JeHo. Ik studeer wetenschappen-wiskunde in het OLVC te Bevegem (Zottegem) en zit in mijn laatste jaar. Naast de JeHo leef ik me ook uit op de voetbal bij de Olsa Brakel Ladies. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden, luister ik muziek of hou ik me creatief bezig. Ik hou van huisdieren en heb zelf een hond 'Quicke'. Met pizza of pitta kan je mij altijd een plezier doen πŸ˜‰ . Ik hou van avontuurlijke spelletjes zoals een gekke bekentocht, de hungergames, paintball, baseball... Samen met Gilian en Kjell geef ik leiding aan de maxi's. Ik heb alvast super-mega veel zin in het nieuwe JeHo-jaar vol met spetterende activiteiten. πŸ’šπŸ’™

Kjell Casteleyn

Hallo allemaal, mijn naam is Kjell en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik vind het leuk om spelletjes te spelen met kinderen en daarom ben ik ook leider geworden. Ik volg Humane Wetenschappen in het bernarduscollege. Mijn hobby is de JeHo en ik speel voetbal in VV Horebeke. Ik game graag en ik vind het leuk om af te spreken met vrienden. Ik eet graag pizza en frietjes. Ik hoop en weet gewoon dat dit een super tof jaar wordt met jullie! Ik kijk er alvast naar uit.

DE GROTE

Emma Verscheure

Hey hey πŸ‘‹πŸΌ Ik ben Emma, ik ben 20 jaar en zit al sinds het derde leerjaar in de JeHo πŸ’™πŸ’š(toen nog hjv). Ik ben een bezige bij 🐝 maar ik kan af en toe ook eens genieten van een beetje rust. Het liefst ga ik dan wandelen met mijn hond 🐢 Quicke of neem ik foto’s πŸ“Έ. Maar als ik het wat actiever wil, kan je me al lopend πŸƒπŸ½β€β™€οΈspotten op straat. Ik dans ook heel graag πŸ’ƒπŸ» en luister graag naar muziek 🎼. Hierdoor zal je mij ook heel vaak tegen het lijf lopen in de Arcadia, zowel om te feesten πŸŽ‰ als om te werken πŸ‹πŸ»β€β™€οΈ. Maar mijn allergrootste en leukste hobby is toch nog steeds de JeHo πŸ’™πŸ’š waar ik mij iedere keer opnieuw kan uitleven samen met de leden. Op de activiteiten en op kamp πŸ• amuseer ik mij te pletter, heb ik af en toe eens een zotte bui πŸ€ͺ en lach πŸ˜‚ ik heel veel. Plezier verzekerd dus πŸ˜‰. Ik ben verzot op pasta 🍝 maar ook olifantjes 🐘 en Baptiste πŸ‘« liggen me nauw aan het hart. Momenteel studeer πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“ ik audiologische wetenschappen aan de UGent. Mochten er nog dingen zijn die je wilt weten, twijfel dan zeker niet en kom het me gerust vragen. Ik bijt niet 😘

Bernard Hebbrecht

Hallo ! Ik ben Bernard Hebbrecht, geboren op 27 juni 2001. Ik woon in Horebeke dus was het logisch als kind om de te gaan spelen en ravotten op de JeHo. Ondertussen is dit JeHo jaar mijn 4de als leiding, als leiding van de grote met Emma en Marie, 2 zalige leidsters. Mijn favoriete activiteiten zijn bosspellen of nachtspellen, maar soms niets doen en eens goed lachen kan er altijd bij ! Verder hou ik van wandelen met mijn hond, sporten, kampvuurkers, muziek en lekker eten πŸ˜‹ Momenteel studeer ik criminologie in Gent, maar in het weekend sta ik paraat voor de JeHo ! Het wordt een top jaar, altijd welkom !

Marie Bauters

Hallo iedereen! Ik ben Marie en dit is mijn tweede jaar als leidster. Ik ben 17 jaar oud en woon in Horebeke. Ik studeer wetenschappen-wiskunde op het Koninklijk Atheneum Zottegem. Ik hou van mijn hondje Nienke en muziek luisteren, afspreken met vrienden en series kijken. Verder doe ik toneel en zit ik al zolang ik het me kan herinneren in de JeHo! De JeHo is al 12 jaar een plaats waar ik volledig mezelf kan zijn en waar iedereen me steunt door dik en dun. In de JeHo maak je vriendschappen voor het leven! Ik heb alvast superveel zin in dit nieuwe jeho-jaar, want ik vind het geweldig om me bezig te houden met kinderen en hun al spelend nieuwe dingen bij te leren.

Sluit Menu