LEIDING

Spruitjes

Indra van der Beken

Hallo iedereen! Ik ga mij even kort voorstellen. Ik ben Indra Van der Beken. Ik ben 19 jaar oud en woon in Horebeke. Ik studeer leefgroepenwerking te Gent. Ik ben dus graag bezig met kinderen en wil hier dan ook mijn beroep van maken. Naast de JeHo hou ik mij ook bezig met andere dingen namelijk met modellenwerk, ook ga ik graag shoppen of op restaurant met mijn vriend. De activiteiten die ik het liefste doe zijn knutselen en spelletjes waar je je goed vuil mee kan maken. Ik ben verzot op macaroni en kipnuggets. Dit jaar geef ik leiding aan de spruitjes samen met Lily-Rose en Marie. We gaan er weer een fantastisch jaar van maken!

Marie Bauters

Hallo iedereen! Ik ben Marie en dit is mijn eerste jaar als leidster. Ik ben 16 jaar oud en woon in Horebeke. Ik studeer wetenschappen-wiskunde op het Koninklijk Atheneum Zottegem. Ik hou van mijn hondje Nienke en muziek luisteren, afspreken met vrienden en series kijken. Verder dans ik en zit ik al zolang ik het me kan herinneren in de JeHo! De JeHo is al 11 jaar een plaats waar ik volledig mezelf kan zijn en waar iedereen me steunt door dik en dun. In de JeHo maak je vriendschappen voor het leven! Ik heb alvast superveel zin in mijn eerste jaar als leidster, want ik vind het geweldig om me bezig te houden met kinderen en hun al spelend nieuwe dingen bij te leren.

JeHo-13

Lily-Rose Duchateau

Hey allemaal! Ik ben Lily-Rose en dit jaar is mijn eerste jaar als leidster. Ik ben 16 jaar en ik studeer wetenschappen-wiskunde in de viso te Brakel. Ik woon in Schorisse en naast de JeHo hou ik me ook graag bezig met voetballen, muziek luisteren en mijn vrienden natuurlijk! De JeHo is als een tweede thuis voor me en heeft me volledig laten openbloeien. Ikzelf kijk er heel hard naar uit om leidster te kunnen zijn van de spruitjes en de JeHo leden de tijd van hun leven te kunnen geven met te gekke spelletjes!

Pagadders

Margaux Hebbrecht

Hallo iedereen, ik ben Margaux en ik ga me snel even voorstellen. Ik ben 20 jaar en ik woon in Horebeke. Ik zit in mijn 3e jaar Criminologische wetenschappen aan de Universiteit van Gent. Naast studeren moet er ook voldoende ontspand worden natuurlijk! Daar is de JeHo ideaal voor! Ik kom er dan ook al 14 jaar met veel plezier naartoe. De activiteiten die ik het liefste doe zijn knutselen en waterspelletjes. Naast de JeHo speel ik graag piano, hou ik van fotograferen, shop ik graag en ga ik heel graag op reis. Mijn lievelingseten is hespenrolletjes met witloof in de kaassaus door oma Elise gemaakt. Dit jaar geef ik voor de 3e keer op rij leiding aan de Pagadders, deze keer samen met Kjell & Loren. Ik kijk alvast zeer hard uit naar mijn 6e JeHo-jaar als leidster!

Kjell Casteleyn

Hallo allemaal, mijn naam is Kjell en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik vind het leuk om spelletjes te spelen met kinderen en daarom ben ik ook leider geworden. Ik volg Humaneย  Wetenschappen in het bernarduscollege. Mijn hobby is de JeHo en ik speel voetbal in VV Horebeke. Ik game graag en ik vind het leuk om af te spreken met vrienden. Ik eet graag pizza en frietjes. Ik hoop en weet gewoon dat dit een super tof jaar wordt met jullie! Ik kijk er alvast naar uit.

JeHo-11

Loren Hinssen

hallo iedereen, ik zal me heel even voor stellen voor iedereen die mij niet kennen. Ik ben Loren Hinssen, 16 jaar en ik woon in Zwalm. Ik ben sinds kort in de JeHo komen en al direct leider geworden (dat was snel), verder studeer ik in het vierde middelbaar EE (elektronica elektriciteit) in het PTI. Naast de JeHo en school zijn mijn hobby's fitness, muziek, yoga en in Belgiรซ rond trekken als ik het niet druk heb. Als ik ergens ben waar het een beetje saai ben zet ik direct Netflix op en begin ik een film te kijken. Maar met mijn vrienden plagen we elkaar en doen we domme dingen, tijdens de zomer durven we wel elkaar in een rivier of meer te duwen. Ik geef samen met Kjell en Margaux leiding aan de pagadders. Ik heb er nu al zin om elkaar vuil te maken en leuke dingen te doen.

Elize Van Liefde

Hallo iedereen, ik ben Elize en dit is mijn eerste jaar als leidster in de JeHo. Ik ben 16 jaar en woon in Horebeke en Oudenaarde. Ik studeer wetenschappen-wiskunde in het Go-atheneum Oudenaarde. Ik heb 3 zussen en 1 broer tussen de 4 en 12 jaar. Ik vind het zeer tof om samen met kinderen te knutselen, spelletjes te spelen en te ravotten,… Ik heb 9 jaar geturnd maar nu ga ik vooral gaan lopen en fitnessen. Ik vind het altijd leuk om iets te doen met vrienden, maar een avondje Netflix kan ook eens ontspannend zijn. Ik vind het een zeer toffe uitdaging dat ik leidster mag zijn van de pagadders

Loeties

Gilian Joos

Hallo! Mijn naam is Gilian Joos en ik ben 23 jaar. Je vindt me hier terug omdat ik leider ben in de JeHo, meer nog samen met Hanne vormen we de hoofdleiding! Al sinds voor de fusie van HJV en Cornelisboys naar JeHo was ik erbij. Hetzij als kampbaby van de kookploeg bij de HJV, of als lid bij de Cornelisboys. In het begin van de JeHo was ik er nog bij als lid, maar erna werd ik leider, nu al mijn 8ste jaar en daar ben ik zeer trots op. Als ik niet in de JeHo ben, dan ben ik bij mijn vriendin Karen, aan het knutselen of op school/stage, ik studeer namelijk voor product ontwerper. Ah, en niet te vergeten, niksen is ook belangrijk, iets gaan drinken, een feestje meepikken, wandelen, fietsen, serietjes kijken, ook dat hoort bij mijn persoon ๐Ÿ˜Š Dit jaar zit in het leidingsteam van โ€˜De Loetiesโ€™, samen met Ibe, Kyara en Eva. Tot zover mijn voorstelling. Vele groetjes van mezelf! XOXO

Kyara Vandercruyssen

Hallo allemaal, ik ben Kyara Vandercruyssen en ik ga mij even voorstellen zodat jullie iets meer over mij weten. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er super veel zin in! Ik zit zelf al 2 jaar in de Jeho en ik vind het fantastisch. Ik ben geboren op 29 december 2003, mijn hobbyโ€™s zijn dansen en de JeHo. Ik woon in Horebeke en ik ga naar mijn 4de middelbaar in de school Onze-lieve vrouw college in Zottegem. Mijn lievelingseten is Scampiโ€™s met frietjes. Het leukste aan de JeHo vind ik dat we ons helemaal mogen uitleven en kei-leuke spelletjes kunnen spelen! En in de zomervakantie een super leuk kamp kunnen beleven! Mijn eerste jaar als leidster vind ik super spannend! Dit jaar geef ik samen met Gilian, Ibe en Eva leiding aan de loeties en ik heb er superveel zin in en dit jaar wordt top! Ziezo hopelijk weten jullie nu wat meer over mij, ik kan niet wachten om aan jullie leiding te geven!

Ibe Noterman

Hallo ik ben Ibe en ben 16 jaar oud, ik zit in Oudenaarde op school en volg daar verzorging. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met mijn vrienden en muziek luisteren. Zelf zit ik al 11 jaar in de jeho daarom word ik dit jaar met veel plezier leiding ik heb er super veel zin in. Ik heb hier vriendschappen opgebouwd zowel met leden als met de leiding en dat wil ik jullie ook geven. Ik ga dit jaar leiding geven aan de Loetieโ€™s en zal er voor de volle 100% voor gaan!

Eva Verscheure

Hey, hallo iedereen, mijn naam is Eva en ik ben 16 jaar. Sinds dit jaar ben ik leidster geworden. Daarvoor heb ik veel toffe jaren als lid beleefd in de JeHo en ook in de vroegere HJV. Mijn zus Emma is ook leidster van de JeHo. Ik studeer wetenschappen-wiskunde in het OLVC te Bevegem (Zottegem). Naast de JeHo leef ik me ook uit op de voetbal bij de Olsa Brakel Ladies. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden, luister ik muziek of hou ik me creatief bezig. Ik hou van huisdieren en heb zelf een hond 'Quicke'. Met pizza of pitta kan je mij altijd een plezier doen ๐Ÿ˜‰ . Samen met Gilian, Ibe en Kyara geef ik leiding aan de loeties. Ik heb alvast super veel zin in het nieuwe JeHo-jaar vol met spetterende activiteiten.

Maxi's

Hanne Mannens

Hallo allemaal! Mijn naam is Hanne. Ik studeer momenteel beeldende vormgeving aan LUCA school of arts en kunstwetenschappen aan UGent. Ik ben nooit echt lid geweest in de JeHo, maar ik ga wel al zo lang als ik me kan herinneren mee op kamp samen met mijn nicht Aida. Zoals je kan zien aan mijn studierichting ben ik vaak creatief in de weer. Knutselen hoort daarom zeker bij mijn favoriete activiteiten. Ook spelletjes waar je je eens goed vuil kan maken of waar we met water spelen kan ik me enorm bij amuseren. Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar als hoofdleidster en zal er alles aan doen om er weer een top jaar van te maken! Dit jaar geef ik leiding aan de maxiโ€™s samen met Bernard en Timo.

Timo Mestdagh

Koekoek, ik ga me kort even voorstellen voor bij wie โ€˜Timoโ€™ nog onbekend in de oren klinkt. Ik ben Timo Mestdagh, 19 jaar en woon al heel mijn leven in Horebeke. Verder zit ik in het tweede jaar Marketing in de HoGent. Naast JeHo zijn mijn hobbyโ€™s, voetbal, met mijn fiets rondtrekken en muziek luisteren, de trein- of busrit laat ik al wat vlugger passeren met een serie of film. Bos- en dorpsspelletjes behoren tot mijn favorieten en in de zomer staan waterspelen op nummer 1. Ik geef samen met Bernard en Hanne leiding aan de Maxiโ€™s. Ik verheug me erop om er samen met jullie een spetterend jaar van te maken!!!

JeHo-7

Bernard Hebbrecht

Voor degene die mij niet kennen, ik ben 18 jaar oud en jarig op 27 juni. Ik zit nu in het 6de middelbaar in Zottegem, en ik woon in Horebeke. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik spreek graag af met vrienden en natuurlijk ontspan ik mij op de JeHo ! Mijn lievelingsspel is zeker via - via, ik hou van mijn hondje Moppie en van kippenbilletjes met kroketten. Dit was een kleine voorstelling van mezelf , ik zie jullie wel eens op de JeHo xx

De Grote

Emma Verscheure

Hey hey ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ Ik ben Emma, ik ben 19 jaar en zit al sinds het derde leerjaar in de JeHo ๐Ÿ’™๐Ÿ’š(toen nog hjv). Ik ben een bezige bij ๐Ÿ maar ik kan af en toe ook eens genieten van een beetje rust. Het liefst ga ik dan wandelen met mijn hond ๐Ÿถ Quicke of neem ik fotoโ€™s ๐Ÿ“ธ. Maar als ik het wat actiever wil, kan je me al lopend ๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธspotten op straat. Ik dans ook heel graag ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป en luister graag naar muziek ๐ŸŽผ. Hierdoor zal je mij ook heel vaak tegen het lijf lopen in de Arcadia, zowel om te feesten ๐ŸŽ‰ als om te werken ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. Maar mijn allergrootste en leukste hobby is toch nog steeds de JeHo ๐Ÿ’™๐Ÿ’š waar ik mij iedere keer opnieuw kan uitleven samen met de leden. Op de activiteiten en op kamp ๐Ÿ• amuseer ik mij te pletter, heb ik af en toe eens een zotte bui ๐Ÿคช en lach ๐Ÿ˜‚ ik heel veel. Plezier verzekerd dus ๐Ÿ˜‰. Ik ben verzot op pasta ๐Ÿ maar ook olifantjes ๐Ÿ˜ en Baptiste ๐Ÿ‘ซ liggen me nauw aan het hart. Momenteel studeer ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“ ik logopedische en audiologische wetenschappen aan de UGent. Mochten er nog dingen zijn die je wilt weten, twijfel dan zeker niet en kom het me gerust vragen. Ik bijt niet ๐Ÿ˜˜

Yoran De Vrieze

Hallo allemaal, Mijn naam is Yoran en dit is men tweede jaars als leiding. Ik ben 17 jaar en woon in Horebeke. Ik volg mechanisch onderhoud in het Koninklijk Atheneum in Brakel. Mijn hobby is Jeho en voetbal bij VV Horebeke. Buiten de Jeho en mijn voetbal game ik graag en spreek ik af met vrienden om samen te chillen. Ik ga graag om met de kinderen en speel graag spelletjes met hen en daarom ben ik ook leider geworden. Ik eet het liefst frieten en pizza en pasta. Ik voel dat dit jaar een superjaar ga worden en ga me rot amuseren samen met jullie. Dit jaar geef ik leiding aan de grote samen met Emma.

JeHo-22

Erica Van de Velde

Hey Hey! De meesten zullen mij nog niet kennen dus zal ik mij even voorstellen. Ik ben Erica en woon in Horebeke. Ik zit in mijn laatste jaar op het Koninklijk Atheneum Zottegem en volg de richting wetenschappen-wiskunde. Naast school heb ik al 12 jaar dansen als hobby. Ik ga ook wel eens gaan lopen en spreek vaak af met vrienden ter ontspanning. Wat velen niet weten is dat mijn natuurlijke habitat de bergen zijn waar ik bergtop na bergtop kan beklimmen. Avontuurlijk kan je dan ook bij mijn persoonlijkheid plaatsen ๐Ÿ™‚ Dit is mijn eerste jaar als leiding in de Jeho en zie het helemaal zitten! Ik geef leiding aan de grote samen met Yoran en Emma.

Sluit Menu